Gökçek ve Akgül Çorum Tanıtım Günleri'nde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2. Çorum Tanıtım Günleri'ne katıldı.

Sağlık 15.11.2013 11:22:19 0
Gökçek ve Akgül Çorum Tanıtım Günleri

Dünya Medeniyetler Başkenti Çorum`un 2. Tanıtım Günleri 14-17 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Gerçekleştirilecek. Ankara Çorum Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Çorum Tanıtım Günleri 14-17 Kasım Tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezinde ziyaret edilebilecek.

İlki geçtiğimiz yıl yapılan Tanıtım Günlerinin Çorum`un tanıtımı için önemli bir fırsat. Kasım ayında yapılacak olan 2. Tanıtım Günleri`nde de Çorum`un en iyi şekilde tanıtılacak...

 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Çorum Tanıtım Günleri programına Vali Sabri Başköy, Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Tufan Köse, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Türkiye Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Mürsel Turbay, eski Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, eski Çorum Valisi Atıl Üzelgün, AK Parti Ankara İl Başkanı hemşehrimiz Murat Alparslan, Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır ile çok sayıda Çorumlu katıldı.

 

 

 

Federasyon Başkanı Hayri Çağır`ın açış konuşmasının ardından sırasıyla Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Tufan Köse, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Vali Sabri Başköy birer konuşma yaptı.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2. Çorum Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Çorumluları Ankara’da buluşturan tanıtım günlerinde Çorumlular Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Gökçek ve Akgül’ü karşılayarak Çorum ürünlerinin tanıtıldığı stantları birlikte  gezdi.

Stant görevlilerinden sergilenen ürünler hakkında bilgi alan Gökçek ve Akgül’e daha sonra 1 gün önceden kazanlarla pişirilen İskilip dolması ve Çorum Leblebisi ikram edildi.

Çorumlular, kültürel ve yöresel zenginliklerini dört gün boyunca sergileme fırsatı bulduğu başkentte açtıkları stantlarla hem büyük ilgi gördü hem de vatandaşları ile hasret giderdi. Başta Ankara’da yaşayan Çorumlular olmak üzere vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım günlerinde; tanıtıcı kitap ve broşürleri, halk oyunları, el emeği göz nuru ürünleri gibi geniş bir yelpazede açtığı stantla Çorumlular büyük beğeni topladı. 

 

 ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07